Algemene informatie

Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM, de bungalows worden extra goed schoon gemaakt en gedesinfecteerd door de huishoudelijke dienst. 

Alle bungalows zijn vrijstaand met minimaal 1000 m2 eigen grond en naar het zuiden gebouwd. De indeling van de bungalows is zo dat er geen slaapplaatsen in de woonkamer zijn en geen stapelbedden in de slaapkamers.

Bewoning
De bungalow dient schoon te worden achtergelaten, wanneer u de bungalow niet zelf schoonmaakt bedragen de kosten 75 euro. In de bungalow vindt u een volledig inventaris. De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden. Linnengoed zoals dekbedovertrekken, slopen, theedoeken en handdoeken dient u zelf mee te brengen. Het huren van linnengoed is ook mogelijk, een dekbedset kost 10 euro, een handdoekenpakket kost 7 euro. Het is niet toegestaan de bungalow te betrekken met meer personen dan waarvoor de bungalow bestemd is. (kinderledikantjes meegerekend)

Kinderinventaris
Het huren van een kinderledikant, stoel, box en teil is gratis mits u het zelf ophaalt bij de receptie en bij vertrek weer terugbrengt. (onder voorbehoud van beschikbaarheid.)

Huisdieren
Worden alleen toegelaten op aanvraag en in beperkte mate. Het laten schoonmaken van de bungalow is dan verplicht. (75 euro) Het verblijf van een huisdier kost 20 euro per week en 15 euro per weekend of midweek.

Aankomst en vertrek
Een weekend loopt van vrijdag tot maandag, een midweek van maandag tot vrijdag en een week van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maandag. Op de dag van aankomst kunt u de bungalow betrekken vanaf 16.00 uur, de receptie is geopend tot 18.00 uur. Bij aankomst betaald u 75 euro waarborgsom per bungalow. Bij vertrek dient u de bungalow te verlaten tussen 10.00 en 10.30 uur.

Reservering
De bevestiging wordt u binnen 1 week na aanvraag toegezonden. De bevestiging is het bewijs van uw boeking.

Betalingscondities
50% van de verschuldigde totale som binnen 1 week na ontvangst van de reserveringsbevestiging, het restant uiterlijk 6 weken voor aankomst. Indien de totale kosten beneden de 500 euro zijn dient het bedrag in 1 keer betaald te worden. Indien men vertrekt voor de overeengekomen datum wordt geen restitutie verleend. De huursom kunt u overmaken op IBAN rekeningnummer NL71 INGB 0000 9792 18 t.n.v. Recreatiecentrum Eldorado, Lage Bergweg 41, 7361 GT Beekbergen.

Annuleringen
Wij adviseren u dringend een annuleringsverzekering af te sluiten via uw eigen verzekeringsagent of bank. Annuleringen dienen per aangetekende brief te geschieden.Wanneer u de bungalows persoonlijk wilt komen bekijken bent u van harte welkom. De receptie is geopend van maandag tot zaterdag van 10.15 - 12.00 uur, vrijdagmiddag van 14.00 - 18.00 uur en zondags van 13.00 - 16.00 uur.